بازسازی اداری
وقتی شرکتی تازه شروع به کار کرده و یا سازمانی پس از چند سال فعالیت به دلایل مختلف قصد بازسازی محیط کار خود را دارد، ابتدا باید هدف از این بازسازی را مشخص کنند. بازسازی ممکن است به دلایل مختلفی مانند کمبود فضا، فرسودگی محیط، تغییر سبک مدیریت و عواملی از این دست اتفاق بیفتد. اجرای بازسازی اداری یکی از محبوبت ترین فعالیتها در حوزه دکوراسیون داخلی است که با دلایل مختلف انجام میگیرد. یکی از اصلیترین دلایل بازسازی اداری داشتن دفتر کار با دکوراسیون داخلی متناسب با نوع فعالیت سازمان میباشد که باعث ایجاد فضایی مثبت و در نتیجه افزایش راندمان کاری پرسنل میشود.
نمونه کارهای بازسازی اداری
در این قسمت تغدادی از بهترین نمونه کارهای ما را مشاهده می کنید.
دلایل بازسازی اداری
۱. تقسیم بندی صحیح فضا در بازسازی دفتر کار
اولین گام در بازسازی اداری با تقسیم بندی فضا آغاز میشود، برای تغییر دکوراسیون داخلی دفتر کار باید فضاها متناسب با نیازها و انتظارات کارفرما و نوع فعالیت سازمان تقسیم بندی آن انجام گیرد. برای تقسیم بندی صحیح فضا در بازسازی دفتر کار باید نورپردازی فضا، خرید و استفاده از مبلمان با ترکیب مناسب و سایر تجهیزات اداری متناسب با فضا انتخاب و خریداری شود.
۲. طراحی داخلی قبل از شروع کار بازسازی
یکی دیگر از مراحل مهم در بازسازی دفتر کار و اداری، طراحی داخلی قبل از شروع کار بازسازی است، این کار معمولا توسط معمار و طراح داخلی در مدت زمان کوتاهی در داخل نرم افزارهای طراحی سه بعدی در کامپیوتر انجام میگیرد. این روش طراحی میتواند از تمامی موارد دوباره کاری در طول عملیات اجرایی بازسازی اداری جلوگیری کند و بر کاهش زمان و هزینههای بازسازی تاثیر مثبت بگذارد.
از دیگر مزایایی که طراحی سه بعدی معماری قبل شروع بازسازی و یا اجرای دکوراسیون داخلی دفتر کار برای شما به ارمغان می آورد این است که دکوراسیون داخلی اداری شما کاملا منطبق بر سلیقه شما انجام میگیرد. معمولا طراحان قبل از هرکاری اول با مشتری یک جلسه حضوری برگزار میکنند و بعد از آن به سراغ طراحی داخلی به صورت سه بعدی میروند.
۳. توجه به سلیقه کارفرما در بازسازی
یکی از اصلی ترین مشکلاتی که در زمان بازسازی به وجود میآید، اختلاف نظر و سلیقه بین طرح اجرایی و نظر کارفرما است. نسبت به درخواست کارفرما ممکن است جابجاییهایی در دیوارها و بخشهای مختلف ساختمان روی دهد. در برخی از موارد امکان دارد که کارفرما تغییر خاصی را در زمان بازسازی بخواهد به طور مثال حذف یک دیوار و یا جا به جایی در بخشی از فضای اداری که طراح موظف است نظر کارفرما را در طرح خود بگنجاند.
۴. بودجه بازسازی دفتر کار و اداری
معمولا در جلسه اولی که بین کارفرما و طراح برگزار میشود یکی از سوالات طراح از کارفرما درباره بودجه بازسازی دفتر کار و اداری است که کارفرما قصد انجام را دارد. بودجه بازسازی حتما باید پیش از شروع کار مشخص شود تا طراح بتواند براساس آن جنس متریال به کار رفته و سایر مراحل کار را برآورده کند و با توجه به بودجه تعیین شده و درخواستهای کارفرما، طراحان میتوانند پیشنهادهای خود را جهت تعدیل هزینهها و افزایش سرعت اجرا به کارفرما بدهند.
۵. هزینه بازسازی فضای اداری و دفتر کار
هزینه بازسازی فضای اداری و دفتر کار مانند بازسازی منزل بر اساس عوامل مختلفی مشخص میشود، عواملی مانند حجم بازسازی، نوع متریال، مدت زمان بازسازی و متراژ واحد بر هزینه نهایی بازسازی موثر است. موارد گفته شده فقط بخشی از عوامل موثر بر هزینه بازسازی میباشد و عوامل بسیاری که هر کدام زیرمجموعههای خاصی دارد هم بر هزینه نهایی بازسازی تاثیر دارد.
گرفتن مشاوره پیش از شروع بازسازی و برآورد هزینهها میتواند بر کنترل پر قدرت روی هزینهها و قیمتهای بازسازی محل کار موثر باشد و از هزینههای پیش بینی نشده و ناگهانی جلوگیری کند. این کار به شدت از هزینه های ناشی از دوباره کاری در بازسازی دفتر کار شما جلوگیری میکند.
۶. مدت زمان بازسازی و دکوراسیون داخلی اداری
یکی از مهمترین نکات در زمان بازسازی فضای اداری مدت زمان مورد نیاز برای این کار است که هم برای کارفرما و هم برای تیم طراحی و بازسازی این زمان اهمیت دارد. در بحث بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی اداری مدت زمان این کار برای کارفرما یک مسئله حیاتی است زیرا به صورت مستقیم با درآمد و فعالیت شرکت ارتباط دارد. مدت زمان بازسازی و دکوراسیون داخلی اداری وابسته به عوامل بسیار زیادی از جمله متراژ دفتر کار، حجم فعالیت ها، نوع متریال، مدت زمان لازم به منظور بازسازی اداری و حجم تغییرات بستگی دارد.
۷. روش های کاهش زمان بازسازی دفتر کار
معمولا تیمهای طراحی روش های کاهش زمان بازسازی دفتر کار را با توجه به درخواست کارفرما بررسی و راهکارهایی را ارائه میکنند. به منظور کاهش مدت زمان اجرای دکوراسیون داخلی اداری و بازسازی آن، بهتر است قبل از شروع بازسازی اقدام به طراحی کنید تا از هرگونه دوباره کاری در این زمینه جلوگیری شود. همچنین با برنامه ریزی دقیق قبل از اجرای پروژه میتوانید زمان کار را به شدت کاهش داده و مدیریت کنید. تمامی مشاورههای لازم به جهت کاهش هزینهها و مدت زمان بازسازی محل کار شما توسط نیو دیزاین در جلسات مشاوره ارائه میشود.
۸. مراحل بازسازی فضای اداری
با تهیه طرحهای سه بعدی هزینههای پیش بینی نشده و غیر ضروری پروژه از بین خواهد رفت و دکوراسیون نهایی پروژه کاملا مطابق با نظر کارفرما اجرایی میشود. مراحل بازسازی فضای اداری به صورت زیر باید انجام شود:
انجام تخریبهای ضروری در بازسازی اداری
وقتی که کار بازسازی از مرحله طراحی وارد بعد عملیاتی شود، باید تیم فنی وارد عمل شده و تخریبهای ضروری را انجام دهد. این باید مرحله قبل از شروع اجرای دکوراسیون داخلی باشد و در آن لوله کشیهای جدید و عملیات زیرساختی اجرا میشود. در این مرحله سرعت عمل و دقت در تخریب بسیار مهم است. دقت در تخریب بسیار اهمیت دارد زیرا در صورت تخریب اشتباه و آسیب به تاسیسات زیر ساختی هزینه مرمت و زمان انجام کار به شدت تحت تاثیر قرار میگیرد.
اجرای تاسیسات الکتریکال و مکانیکال
این مرحله پس از تخریب و اجرای زیرساختها انجام میشود و شامل عملیات اجرایی تاسیسات همچون لوله کشی، نصب قسمت توکار شیرآلات سرویس بهداشتی، برقکاری و کابل کشی میشود. بعد از این مراحل کار بازسازی وارد فازی سیمان کاری و گچ کاری میگردد.
اجرای مرحله سفت کاری در بازسازی
پس از تخریب و انجام مرحله زیرساخت باید کار وارد فاز بنایی، کاشی کاری، گچ کاری و دیگر اقدامات مورد نیاز پروژه قبل از انجام نازک کاری شود. این مرحله معمولا زمان بر است و باید مدت زمان معقولی را برای آن در پروژه بازسازی در نظر گرفت.
نازک کاری و اجرای طرحهای دکوراسیون داخلی اداری
مرحله نهایی بازسازی پس از اینکه سفت کاری با موفقیت انجام شد، تمامی عملیاتی که نیاز به ظرافت در اجرا دارد در این مرحله که در واقع مرحله آخر کار است جای میگیرد. اجرای کابینت آبدارخانه در بازسازی آشپزخانه ، نصب نهایی شیرآلات سرویسها، نصب پارکت یا موکت اداری، ساخت و نصب قفسهها و میزهای اداری و مواردی دیگر از این دست در این مرحله پیاده سازی میشود.
۹. نکات مهم در بازسازی اصولی دفتر کار
زمانی که تصمیم گرفتید طراحی داخلی دفتر خود را تغییر دهید و در اصطلاح بازسازی را آغاز کنید، بهتر است چند نکته را خوب بدانید. در گام اول باید نیازهای خودتون رو اولویت بندی کنید و در زمان برگزاری جلسه با طرح خواستههای خودتان را به صورت دقیق بر اساس بودجه، زمان و نیاز اولویت بندی کنید.
یکی از نکات مهم در بازسازی اصولی دفتر کار بررسی نیازهای کارفرما در کنار نیازهای اساسی زیرساختی به افزایش کیفیت طراحی داخلی بنا و بخشهای داخلی همچون تاسیسات، لوله کشی، سیستم برقی و سایر زیرساختها است که رعایت این موضوع باعث میشود پروژه بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی واحد اداری شما با هزینهای معقول و در زمان مناسب با بالاترین کیفیت به اتمام برسد.
۱۰. اولویتها و درخواستهای کارفرما
باید پیش از شروع کار بازسازی خدماتی که در بازسازی اداری و بازسازی دفتر کار از طرف تیم طراحی ارائه میشود به صورت دقیق در قالب قرارداد به کارفرما اطلاع رسانی شود. در کنار اولویتها و درخواستهای کارفرما مجموعه کارهایی که در بازسازی اداری وجود دارد باید حتما به آن رسیدگی شود، این موارد شامل تاسیسات، سیستم برقی، لوله کشی و تهویه است که باید حتما به آن رسیدگی گردد.
۱۱. توجه به زیرساخت ها در بازسازی اداری
در پروژههای بازسازی معمولا بافت ساختمان تا حد زیادی قدیمی است و همین موضوع باعث میشود که در زمان بازسازی نیاز به استفاده از تجهیزات و امکانات به روز افزایش یابد. توجه زیرساخت ها در بازسازی اداری باعث میشود کیفیت کار و خروجی نهایی هم بهبود یابد و کارفرما از نتیجه رضایت کامل داشته باشد. شاید تجهیزاتی که قبل از شروع کار در ساختمان وجود داشته وجود نیاز کارفرما را برطرف کند اما تجهیزات جدید باعث سهولت انجام کار و همچنین رفاه بیشتر پرسنل و ارباب رجوع میشود. به طور مثال در بازسازی از تجهیزات سرمایشی و گرمایشی جدید استفاده میشود که نسبت به سیستمهای قدیمی از کیفیت و کارایی بالاتری برخوردار هستند.
سوالات متداول
۱. بازسازی فضای اداری با چه هدفی انجام میشود؟
داشتن یک فضای اداری با دکوراسیون داخلی متناسب باعث ایجاد فضایی مثبت میشود و در نتیجه راندمان کاری بالا میرود، یکی از اصلی ترین اهداف کارفرماها برای بازسازی مجموعه خود این موضوع است.
۲. هزینه بازسازی فضای اداری بر چه اساسی محاسبه میشود؟
هزینه بازسازی فضای اداری به عوامل متنوعی بستگی دارد که از جمله آنها میتوان به مواردی همچون: شدت بازسازی، نوع متریال، مدت بازسازی، متراژ واحد اداری و عوامل بسیاری که هر کدام آیتمهای خاص به خودش را دارد. البته در چند سال اخیر نوسان نرخ ارز باعث شده که هزینه بازسازی کاملا متغیر باشد و به صورت دقیق امکان مشخص کردن آن برای یک بازه زمانی طولانی مقدور نیست.
۳. بازسازی فضای اداری چه مراحلی دارد؟
پس از طراحی سه بعدی، باید کارفرما مراحل بازسازی فضای اداری را به صورت عملیاتی آغاز کند. این مراحل عبارتند از:
- انجام تخریبهای ضروری در بازسازی اداری
- اجرای تاسیسات الکتریکال و مکانیکال
- اجرای مرحله سفت کاری در بازسازی
- نازک کاری و اجرای طرحهای دکوراسیون داخلی اداری
نتیجه گیری
تاثیر یک بازسازی لوکس و منحصر به فرد و اجرای دکوراسیون داخلی اداری متناسب با آن علاوه بر افزایش راندمان کاری پرسنل شرکت بر روی مشتریان آن شرکت هم تاثیر مثبت میگذارد و باعث جذب و اعتماد مشتری به مجموعه میشود. برای انجام یک بازسازی اداری موفق باید چند مرحله را طی کنید، در واقع تقسیم بندی کار میتواند فرآیند کار شما را آسان تر کند. برای بررسی نیازهای کارفرما اولین گام برگزاری یک جلسه بین کارفرما و تیم طراحی است تا با مشخص کردن نیازهای و انتظارات کارفرما از نتیجه طراح بتواند به صورت سه بعدی طرح اولیه خود را ارائه کند. در این مرحله معمولا تیم طراحی بازدید خود را از فضا انجام میدهد و نیازهای زیر ساختی به منظور بازسازی اداری بررسی شده و هزینه و زمان انجام کار به کارفرما اعلام میشود. از این که تا پایان این مقاله با نیودیزاین همراه بودهاید از شما سپاسگزاریم، اگر شما هم قصد تغییر دکوراسیون آشپزخانه خود را دارید و به دنبال ایدههای نو هستید با همکاران ما با شماره ۰۲۱۴۴۴۳۳۷۷۳ تماس بگیرید تا شما را در طراحی و بازسازی فضای اداری راهنمایی کنند.
برای مشاوره رایگان و تخصصی قبل از سفارش می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.