چگونه بودجه مناسب برای بازسازی اداری تعیین کنیم؟

فهرست مطالب

بازسازی اداری می‌تواند با اهداف متفاوتی مانند از بین بردن فرسودگی ساختمان، جلب مشتری، بهبود روحیه کارکنان و یا افزایش راندمان انجام شود. بازسازی اداری مراحل مختلفی دارد که باید به ترتیب و نظم خاصی انجام شود. دریافت مجوز در برخی از پروژه ‌های بازسازی لازم و ضروری هست اما به طور کلی از دریافت مجوز برای ساختمان مسکونی راحت ‌تر انجام می ‌گیرد.

نکات مهم در بازسازی فضای اداری و تأثیر آن بر بهره ‌وری

عواملی مانند میزان مصالح، حجم بازسازی، مساحت ساختمان اداری و محله ‌ای که ساختمان در آن قرار گرفته است در تعیین قیمت بازسازی موثر می‌باشد. با توجه به جزئی یا کلی بودن بازسازی، مدت زمان بازسازی می‌تواند در چند روز تا چند ماه انجام شود. بازسازی جزئی که بیشتر تغییرات داخلی را شامل می ‌شود می‌تواند در حین فعالیت ساختمان اداری اجرا شود و نیازی به تعطیلی شرکت نیست اما بازسازی کلی نیاز به تخلیه ساختمان دارد و قطعا پروژه‌ های زمان برتری هستند. مصالح برای انجام بازسازی اداری با توجه به سلیقه کارکنان شرکت و بسته به مواردی مانند: حوزه فعالیت شرکت، بودجه در نظر گرفته شده، متراژ فضا، سلیقه کارکنان و موقعیت جغرافیایی شهر تعیین و خریداری می‌شود. از مصالحی مانند کامپوزیت، شیشه و سنگ برای نمای ساختمان اداری استفاده می شود. همچنین برای دکوراسیون داخلی می‌توانید از پارتیشن ‌های چوبی، فلزی و شیشه ‌ای، سقف کاذب کناف یا پی‌ وی ‌سی، چراغ‌ های روکار، تو کار یا آویز سقفی استفاده کنید.

فرایند بازسازی یک ساختمان ریزه کاری ‌های زیاد و اغلب خسته کننده‌ ای دارد که همه هزینه بر می باشند. از کارهای کوچکی مانند تعویض لوازم منزل یا رنگ دیوارها گرفته تا تخریب، تغییر نقشه و سبک دکوراسیون، این تغییرات بستگی به نیازها و بودجه شما دارد که کدام کار را می خواهید انجام دهید. با آگاهی از هزینه‌ های بازسازی این امکان را خواهید داشت که آنها را کنترل کنید و هزینه کل کار را کاهش دهید.

عوامل موثر در بودجه بازسازی فضای اداری

موارد ذکر شده در ادامه در بودجه بازسازی اداری نقش کلیدی و مهمی دارند:

۱.  تعویض کاشی یا سرامیک آشپزخانه

۲. تعویض کاشی و سرامیک حمام و دستشویی

۳. تعویض روشویی

۴. تعویض شیر آلات

۵. تغییر لوله کشی ‌ها و برق کشی منزل

۶. تعویض کابینت آشپزخانه که شامل ام دی اف، ممبران و هایگلاس می‌شود.

۷. اضافه کردن وان به حمام

۸. نصب کاغذ دیواری

۹. رنگ کردن دیوار خانه

۱۰. تعویض کفپوش مانند پارکت، برداشتن یا اضافه کردن دیوار یا اجرای سقف کاذب کناف.

همچنین این نکته را در نظر بگیرید که هر چقدر تعداد کارهایی که می خواهید انجام دهید بیشتر باشد هزینه بازسازی نیز به مراتب بیشتر خواهد بود. از طرفی دیگر متراژ ساختمان و نوع مصالح مورد استفاده در هر مرحله نیز هر یک تاثیر زیادی بر هزینه تمام شده می گذارند.

نکات مهم برای مدیریت هزینه‌ ها در بازسازی ساختمان

برای بازسازی فضای اداری باید نکاتی را در رابطه با هزینه و بودجه آنها بدانید:

۱. دستمزد پیمانکار بخشی از هزینه بازسازی ساختمان را شامل می ‌شود و معمولاً حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد از هزینه کل بازسازی خانه است.

۲. اگر قصد تغییر اساسی در نما و معماری داخلی منزل را دارید حتماً باید مجوز تغییرات را از شهرداری منطقه خود دریافت کنید.

۳. اگر می خواهید برای خرید مواد و مصالح نظر بدهید حتماً باید در قراردادتان با پیمانکار این نکته را ذکر کنید.

۴. به پیمانکار خود اطلاع دهید زمان دقیق خرید هر یک از مصالح را به شما بگوید که در صورت تمایل هماهنگی ‌های لازم انجام شود.

۵. برای تخمین هزینه بازسازی لازم است که بخش‌ های مختلف ساختمان، مشکلات و نیازهای آن به دقت بررسی شود.

۶. نکته مهم دیگر این است که وقت و تعداد نیروی انسانی که برای بازسازی بنا مورد نیاز است باید در نظر گرفته شود، هزینه نیروی کار بر اساس زمان مورد نیاز برای انجام دادن کارها و سطح کارشناسی آنها تعیین می‌شود.

۷. قیمت مواد و تجهیزات استفاده شده در بازسازی بنا عامل موثر دیگری در تعیین بودجه می ‌باشد، به دلیل تغییرات در بازار مواد و قیمت ‌ها، تاثیر قابل توجهی بر برآورد هزینه ‌های پروژه دارد.

نکته ی پایانی

هنگامی که ساختمان فرسوده باشد به بازسازی احتیاج پیدا می ‌کند، مدت زمان بازسازی به کلی یا جزئی بودن بازسازی بستگی دارد. عواملی مانند حجم بازسازی، نوع مصالح، مساحت ساختمان اداری، میزان مصالح و نیروی کار در تعیین بودجه بازسازی اداری موثر می‌ باشد.

مطلب پیشنهادی: ملاحظات ایمنی و قانونی در بازسازی ساختمان های اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *