از کابینت ها در آشپزخانه های امروزی بیشتر برای پر کردن فضای بین یخچال، اجاق گاز و سینک ظرف شویی استفاده می کنند. کابینت ها معمولاً از چوب ساخته می شوند، بهتر است کابینت آشپزخانه خود را با دیگر دکوراسیون ست کنید.
کابینت کلاسیک چیست؟
کابینت کلاسیک کابینتی است که درهای برجسته و حکاکی شده دارد و جنس آن از چوب می باشد. کابینت کلاسیک ظاهری لوکس و مجلل دارد و پاسخگوی هر گونه سلیقه می باشد، این کابینت ها دارای ظاهری فوق العاده خاص و اروپایی هستند و از انواع طرح ها، کنده کاری ها و منبت کاری های زیبا در آنها استفاده شده است. این کابینت ها با توجه به سلیقه مشتری قابل طراحی و سفارش می باشد.
انواع کابینت کلاسیک شامل : کابینت کلاسیک ممبران، کابینت کلاسیک روکش چوب، کابینت کلاسیک چوبی و کابینت کلاسیک رومی می باشد. برای ساخت این نوع کابینت از چوب طبیعی، چوب درختان بلوط، راش گردو و روکش های چوبی طبیعی که روی ام دی اف خام پرس می شوند استفاده می شود و رنگ پلی اورتان پوشش نهایی این کابینت ها می باشد و علاوه بر تنوع رنگ باعث افزایش مقاومت چوب نیز می شود. بیشترین رنگ هایی که برای این نوع کابینت استفاده می شود معمولاً سفید، طوسی یا ترکیبی از این دو رنگ می باشد. کابینت کلاسیک بسیار عمیق و جادار هستند که مدل پرکار آن برای آشپزخانه های بزرگ مناسب است و یکی از بخش های ویژه کابینت قرار دادن کاور برای هود است تا هود مشخص نشود و در فضای آشپزخانه تناسب ایجاد شود.
برخی ویژگی کابینت کلاسیک و تفاوت کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک
- طرح و سبک سنتی و نوستالژیک مناسب خانه هایی با دکوراسیون کلاسیک
- مناسب آشپزخانه های بزرگ
- دستگیره های پر زرق و برق
- باکس هود
- الزام قرینه سازی بخش های مختلف
- داشتن حکاکی و نقش های مختلف
- دارای ویترین های متنوع
کابینت نئوکلاسیک چیست؟
کابینت نئوکلاسیک یک نوع طراحی کابینت است که برگرفته از سبک های سنتی کلاسیک و مدرن می باشد و اغلب با مغزی ام دی اف با کیفیت بالا تهیه می شوند و دارای جزئیات زیبا و لوکسی هستند. در کابینت نئوکلاسیک معمولا رنگ های تیره و گرم مانند قهوهای، طلایی، سرمه ای و طوسی استفاده می شود و از تزئیناتی مانند تراش های طلا و نقوش فلزی استفاده می شود. استفاده از روکش های مختلف بر روی کابینت های چوبی ام دی اف علاوه بر حفظ و تقویت سطح چوب به آنها زیبایی، طراوت و مقاومت در برابر خراش ها و رطوبت می بخشد و این روکش ها قابلیت تمیزکاری و نگهداری آسان را برای شما فراهم می کند. این کابینت به دلیل ظاهر زیبای خود برای آشپزخانه مدرن و کلاسیک مناسب است.
مزایای کابینت نئوکلاسیک
- ترکیب کلاسیک و مدرن
- تنوع رنگ
- کیفیت بالا
- تنوع اجرا
- قابلیت سفارشی سازی
- ظاهر شیک و زیبا
معایب کابینت نئوکلاسیک
- حساس بودن به خراش
- نیاز به نگهداری مرتب
- قیمت بالا
تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک
بسیاری از انواع کابینت کلاسیک برگرفته از مدل های سنتی ایرانی دارند، اما کابینت نئوکلاسیک دارای المان های پر زرق و برق و مدل های زیبایی دارد و ترکیبی از کابینت کلاسیک و مدرن یا همان ساده می باشد. استفاده از خطوط منحنی و نرم از ویژگی های وارد سبک نئوکلاسیک است. کابینت کلاسیک سبک شلوغ و پرکار است اما بدنه کابینت نئوکلاسیک اگرچه دارای طرح و مدل است اما آنچنان شلوغ و پر جزئیات نمی باشد.
نگهداری و تمیزکاری کابینت کلاسیک از کابینت نئوکلاسیک دشوار تر است. تفاوت دیگر کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک در قیمت تمام شده ی آن است. کابینت آشپزخانه از هر متریالی که ساخته باشد هرچه جزئیات بیشتری بر روی بدنه خود داشته باشد و پر کار تر باشد مراحل ساخت آن دشوارتر است و قیمت تمام شده آن را بالا می برد بنابراین قیمت کابینت کلاسیک از کلاسیک گران تر است. کابینت نئوکلاسیک به دلیل اینکه تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک است از بهترین انتخاب برای آشپزخانه می باشد.
نکته ی پایانی
کابینت کلاسیک از جنس چوب و دارای منبت کاری ها و کنده کاری های زیادی می باشد. افرادی که به طراحی شلوغ علاقمند هستند می توانند از این کابینت برای آشپزخانه خود استفاده کنند. کابینت نئوکلاسیک برگرفته از طرح کابینت مدرن و کلاسیک می باشد و دارای طرح ساده تر از کابینت کلاسیک است و برای افرادی که به طرح های شلوغ علاقه ای ندارند و سادگی را ترجیح می دهند مناسب می باشد.
تمیز کردن کابینت های کلاسیک به دلیل منبت کاری هایی که دارد سخت تر از کابینت نئوکلاسیک می باشد. به دلیل طرح های شلوغ و لوکس بودن کابینت کلاسیک قیمت آن از کابینت نئو کلاسیک گران تر می باشد.