تفاوت کابینت انزو با ممبران چیست؟ کدامیک ارزش خرید دارد؟

فهرست مطالب

برای آنکه بتوانیم تفاوت کابینت انزو و ممبران را به طور کامل متوجه شویم لازم است این دو کابینت به شکل جداگانه شرح داده شوند. از این رو ما در این مقاله ابتدا کابینت ممبران و سپس کابینت انزو را معرفی کرده ایم.

کابینت ممبران چیست؟

کابینت ممبران نوعی پوشش است که با فشار دادن غشاهای PVC بر روی سطح MDF خام یک طرفه به دست می آید. ممبران های پی وی سی مورد استفاده در ساخت کابینت های ممبران، فویل های آنتی باکتریال و سالم مورد تایید سازمان بهداشت جهانی (WHO) هستند. آنها حاوی مواد سرطان زا نیستند.

کابینت ممبران کجا استفاده می شود؟

کابینت های ممبران به طور مکرر در زمینه های معماری و دکوراسیون به ویژه در کابینت آشپزخانه و حمام، یونیت های تلویزیون استفاده می شود. اخیراً استفاده از آن در قفسه های کت، کاور کشوها و اتاق خواب ها رواج یافته است.

کابینت ممبران چه ویژگی هایی دارد؟

در راستای معرفی تفاوت کابینت انزو و ممبران ابتدا لازم است بدانیم که کابینت ممبران چه ویژگی هایی دارد؟ یکی از مهم ترین ویژگی های کابینت ممبران این است که پس از پردازش ظاهری سه بعدی پیدا می کنند. این ویژگی ظاهری تزئینی و شیک به مکان های استفاده می دهد. تمیز کردن کابینت های ممبران بسیار آسان است. حاوی باکتری و مواد مضر نیست. این یک انتخاب ایده آل برای استفاده در خانه و محل کار خواهد بود زیرا بادوام، طولانی مدت و قوی است. مزیت این روکش ها این است که به صورت مونوبلاک طراحی شده و به صورت یک تکه فشرده می شوند. به همین دلیل با شرایطی مانند شکستگی و ترک خوردن مواجه نمی‌شوید، سال‌ها دوام دارند. یکی دیگر از مزیت های تک تکه بودن این است که لبه ها نواری ندارند و به عنوان یک تصویر یکپارچگی رنگ و طرح دارند. به دلیل پوسته شدن و رطوبت لبه های درپوش، تورم وجود ندارد. به همین دلیل درب های ممبران مورد علاقه کاربران در کابینت آشپزخانه و حمام است.

 

بیشتر بخوانید: آیا کابینت ممبران ضد آب است ؟ + چند نوع کابینت ممبران داریم

 

تنوع کابینت های ممبران

در بخش های بعدی به تفاوت کابینت انزو و ممبران می پردازیم. کابینت های ممبران در طرح ها و رنگ های متنوع تولید می شوند و این یکی از اصلی ترین تفاوت این کابینت ها با کابینت های انزو است.. علاوه بر این، شرکت های درب کابینت غشایی گزینه های مناسب برای سبک دکوراسیون مورد نظر برای ایجاد در خانه را ارائه می دهند. این کابینت ها با جایگزین های پوششی در سبک های مدرن، کانتری و سایر سبک ها چشم و سلیقه را به خود جلب می کنند. درهای کابینت ممبران می توانند براق یا مات باشند. صاف بودن این روکش ها نیز مزیت بزرگی را ایجاد می کند. به خصوص برای آشپزخانه و حمام، برند های کابینت ممبران محصولات شیک تولید می کنند.

 

مطالب مرتبط: چطور کابینت ممبران را تمیز کنیم ؟ + معرفی چند روش برای نظافت کابینتها

 

کابینت انزو چیست؟

در این بخش از مقاله تفاوت کابینت انزو و ممبران به معرفی کابینت انزو می پردازیم. نام یکی از محبوب ترین کابینت های شرکت ZENTIQUE در ایتالیا انزو است. این مدل کابینت به دلیل زیبایی و کیفیت بالایی که دارد در اکثر کشورهای جهان مشهور شده و مورد استفاده قرار می گیرد. کابینت های انزو از جنس ام دی اف بوده که پوشش خارجی آن از جنس PVC  است. ورق های ام دی افی که برای تولید کابینت انزو مورد استفاده قرار می گیرد از ضخامت بالاتری نسبت به سایر کابینت های ممبران برخوردار است. از طرفی لایه ضخیمی از جنس پی وی سی برای پوشش دهی بخش ام دی اف استفاده می شود. که این ضخامت در کابینت های ممبران کمتر است. پس از این مراحل قطعات کابینت را در محیط هایی ایزوله قرار می دهند تا توسط رنگ پولیشی یا پلی اروتان رنگ آمیزی شوند. این کار کیفیت و مقاومت کابینت ها را به شکل چشم گیری افزایش می دهد.

 

بیشتر بخوانید: ویژگی های خاص کابینت انزو چیست + آشنایی با جدیدترین مدلها

 

تفاوت کابینت انزو و ممبران

از تفاوت کابینت انزو و ممبران می توان به تنوع این دو کابینت اشاره کرد.

  • در قسمت های قبل گفتیم که کابینت ممبران در انواع طرح و رنگ تولید می شوند. اما کابینت های انزو معمولا در دو مدل کلاسیک و نئوکلاسیک در رنگ سفید تولید می شوند.
  • کابینت های انزو دارای ظاهری زیبا، شفاف و براق هستند و از طرفی مقاومت آن ها در برابر رطوبت و خط و خش بسیار چشم گیر است. اما کابینت های ممبران نسبت به انزو قدری حساس تر هستند و در مقاومت بخار و رطوبت مقاومت کمتری دارند.
  • به دلیل کیفیت بسیار زیاد این نوع کابینت ایتالیایی، قیمت آن نیز نسبت به کابینت ممبران بالاتر است.
  • در کابینت های ممبران ورق های ام دی اف با ضخامات 16 تا 18 میلی متر به کار می روند اما در کابینت های انزو ورق های ام دی اف با ضخامت 25 میلی متر به کار برده می شوند.

 

همچنین بخوانید: تفاوت کابینت ممبران با ام دی اف چیست؟ کدامیک بهتر است؟

 

آیا کابینت ممبران و انزو زرد می شوند؟

حال که با تفاوت کابینت انزو و ممبران آشنا شدیم در اینجا به شباهت این دو کابینت نیز می پردازیم. از آنجایی که غشاء خارجی کابینت ممبران و انزو با مواد پی وی سی پوشانده شده است زرد یا محو نمی شود. با این حال، از آنجایی که تنها یک سطح، یعنی قسمت بیرونی، با PVC پوشیده شده است، دقت داشته باشید که بخش داخلی کابینت با رطوبت یا حرارت در ارتباط نباشد.

نکاتی که هنگام استفاده از کابینت های ممبران و انزو باید در نظر گرفته شوند

این کابینت ها باید از گرمای بیش از حد و نور مستقیم خورشید محافظت شوند. باید از بخار و رطوبت ایجاد شده در حین پخت و پز محافظت شوند و آسپیراتور یا هود باید کار کند. حتی اگر کابینت های ممبران و انزو در برابر رطوبت و آب مقاوم باشند، توجه به آنها برای استفاده طولانی مدت الزامی است. برای تمیز کردن این کابینت ها نباید از مواد شیمیایی سخت استفاده کرد. همچنین بر روی آن نباید از ابزارهای برش و سوراخ کننده استفاده کرد.

 

همچنین بخوانید: کابینت ممبران با وکیوم چه فرقی دارد ؟ + تفاوت ، مزایا و معایب هر کدام

 

سخن آخر

خب ما در این مقاله سعی کردیم به طور مجزا ویژگی های و نحوه تولید کابینت های ممبران و انزو را شرح دهیم تا شما عزیزان بتوانید به راحتی تفاوت کابینت انزو و ممبران را تشخیص دهید. امیدواریم از مطالب لذت برده باشید. فقط دقت داشته باشید که کابینت انزو تمامی ویژگی های کابینت ممبران را دارد به اضافه اینکه این نوع کابینت از کیفیت بالاتری برخوردار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *