جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

طراحی کابیت‌های نئوکلاسیک از معماری آشپزخانه‌های قرون هجدهم و نوزدهم اروپا الهام گرفته شده و سبکی بین مدرن و کلاسیک دارد، کابینت نئوکلاسیک یعنی استفاده از سبک طراحی کلاسیک بر بستر امکانات و ویژگی‌های سبک مدرن! در این سبک، کابینت‌ها و آشپزخانه‌ شما با ویژگی‌های کاملا مدرن طراحی شده ولی در ظاهر و نما بیشتر به کابینت کلاسیک شباهت دارد. کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک مدلی است که تا سال‌ها از آن خسته نمی‌شوید، سادگی و تزئینات اندک در این سبک باعث شده بتوانید بدون دغدغه و دردسر با رعایت نظافت و نکات اولیه از این کابینت‌ها سال‌های طولانی استفاده کنید. گروه نیو‌دیزاین در زمینه طراحی و اجرای انواع کابینت‌های آشپزخانه تجربه و مهارت بسیار بالایی دارد، اگر قصد تغییر دکوراسیون آشپزخانه خود را دارید برای مشاوره با کارشناسان حرفه‌ای ما می‌توانید با شماره ۴۴۴۳۳۷۷۳-۰۲۱ تماس بگیرید.

کابیمن ممبران سه بعدی
وجه تمایز ما
اجرای تضمینی
مشاوره رایگان
قیمت منصفانه
بهترین متریال
تیم باسابقه
نمونه کارهای کابینت آشپزخانه

کابینت‌ نئوکلاسیک چیست؟

اگر به دنبال آشپزخانه‌ای با امکانات مدرن و ظاهری کلاسیک هستید، پیشنهاد ما به شما استفاده از کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک است. در پاسخ به این سوال که کابینت نئوکلاسیک چیست؟ باید بگوییم این کابینت در عین شیک بودن دارای المان‌های تزیینی ساده با نمایی مدرن و لوکس می‌باشد و ظاهری جذاب از هنر و طرح‌های اشرافی‌ با المان‌های مدرنیته، سادگی را به آشپزخانه شما می‎دهد. این سبک کابینت شامل کابینت انزو و کابینت آشپزخانه پولیشی می‌باشد، کابینت نئوکلاسیک جدیدترین سبک کابینت آشپزخانه به حساب می‌آید و به همین دلیل هنوز برای بسیاری از مردم ناشناخته است. کابینت نئوکلاسیک ترکیبی از دو زیر شاخه به نام‌های انزو و پولیشی می‌باشد که این دو مدل کابینت از نظر شکل ظاهری، نوع رنگ و قیمت تفاوت‌هایی با هم دارد.

کابینت نئوکلاسیک انزو

کابینت نئوکلاسیک انزو برای اولین بار توسط توسط یک شرکت آمریکایی در شهر نیوجرسی تولید شده است، انزو در واقع نام برند محصول تولیدی این شرکت می‌باشد که برای اولین بار توسط واردکنندگان ایتالیایی به کشورمان وارد شد. این مدل پرطرفدار به دلیل قیمت بالایی که کابینت‌های وارداتی داشتند در ایران توسط تولیدکنندگان داخلی هم خط تولید آن فعال شده و در کشورمان هم این جنس کابینت تولید می‌شود ولی نام انزو بر روی این محصول به پیروی از همان نام قدیمی به محصولات داخلی با این جنس هم داده شد. ضخامت درب‌های این مدل کابینت به دو صورت 25 میلیمتری و 40 میلیمتر تولید می‌شود، همچنین ضخامت رنگ در این مدل یک میلیمتر است. برای رنگ آمیزی کابینت نئوکلاسیک انزو از پلی اورتان استفاده می‌کنند اما در کشور ما به جهت صرفه جویی در هزینه و سود بیشتر برای کابینت انزو از رنگ پلی استر استفاده می‌شود که البته کیفیت آن بسیار پایین تر است.

کابینت نئوکلاسیک پولیشی

یکی از پرطرفدارترین مدل‌های کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک، کابینت پولیشی است، این محصول بسیار جذاب ترکیبی از کابینت کلاسیک حکاکی شده در کنار رنگ پولیشی براق مشابه هایگلاس سفید می‎باشد. کابینت‎های پولیشی تلفیقی موفق و زیبا از کابینت‌های مدرن و کلاسیک است، استفاده از این روش رنگ آمیزی رنگ باعث براق شدن درب کابینت‌ها می‌شود. ضخامت درب‌های این مدل کابینت به دو صورت 25 میلیمتری و 40 میلیمتری تولید می‌شود، ضخامت رنگ درب‌های کابینت پولیشی هم بین یک تا دو میلیمتر است. برای اینکه از کیفیت رنگ آمیزی این مدل اطمینان خاطر داشته باشید، حتما کابینت نئوکلاسیک پولیشی را از برندهای معتبر و با گارانتی رنگ خریداری کنید. کابینت پولیشی یکی از جدیدترین مدل‌های کابینت آشپزخانه است، نوع رنگ تمام این مدل‌ها رنگ پولیشی بوده و این نوع رنگ براق عمدتا در رنگ سفید قابل اجرا می‌باشد. در این مدل کابینت اغلب از دستگیره سرامیکی استفاده می‌شود، همچنین کابینت نئوکلاسیک شامل تاج و زیر چراغ ابزار خورده مختص به خود است.

جنس متریال کابینت نئوکلاسیک

جنس متریال کابینت نئوکلاسیک در اغلب موارد از چوب طبیعی است، زیرا چوب به راحتی و سهولت طراحی می‌شود. علاوه بر چوب، از ممبران هم برای بدنه کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک استفاده می‌کنند و یکی دیگر از گزینه‌های پُرکاربرد در ساخت کابینت نئوکلاسیک است. به لحاظ هزینه ممبران از چوب قیمت پایین‌تری دارد و به لحاظ کیفیت هم درجه مطلوبی دارد. برای ایجاد طرح‌های نئوکلاسیک بر روی ام دی اف‌ خام از دستگاه CNC استفاده می‌شود و سپس به وسیله یک لایه‌ PVC روی آن را می‌پوشانند.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک|مجموعه نیودیزاین

رنگ‌ های رایج در کابینت نئوکلاسیک

رنگ ‌های رایج در کابینت نئوکلاسیک بر حسب جنس این مدل کابینت که پولیشی باشد یا انزو متفاوت است، اغلب کابینت‌های این سبک به رنگ‌های روشن و سرد در آشپزخانه‌ها اجرا می‌شود. رنگ‌های خاکستری روشن، سفید و آبی تیره بیشترین طرفدار را در بین رنگ‌های کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک دارد. استفاده از دو رنگ سفید و خاکستری در آشپزخانه نئوکلاسیک بسیار کاربردی است و فضا را دلباز و روشن تر می‌کند. البته در مدل‌های کابینت نئوکلاسیک استفاده از رنگ‌هایی مشکی، سبز، آبی، زرد و حتی قرمز هم دیده می‌شود، البته این رنگ‌ها معمولا با توناژ بسیار روشن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک چیست؟

تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک چیست؟ سوالی که خیلی از مشتریان در زمان طراحی آشپزخانه توسط معمار داخلی می‌پرسند. ما هم در این قسمت قصد داریم با جزئیات کامل تفاوت این دو مدل کابینت پرطرفدار را با شما در میان بگذاریم تا در زمان انتخاب مدل کابینت تصمیم گیری برای شما راحت‌تر باشد.

در واقع شباهت‌های کابینت سبک کلاسیک و نئوکلاسیک بیشتر از تفاوت‌های آن است، کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو از اجزای کوچکی تشکیل شده‌اند که شامل تاج، زیر چراغ، ستون‌ها و درب‌های حکاکی شده است. یکی دیگر از تفاوت‌های این دو مدل کابینت در نوع رنگ به کار رفته برای بدنه این کابینت‌ها می‌باشد، در کابینت نئو کلاسیک از رنگ‌های پولیشی و در کابینت کلاسیک از رنگ‌های پلی استر بیشتر استفاده می‌شود. به جز رنگ کابینت شکل ظاهری تاج، زیر چراغ، فرم حکاکی و ابزار درب‌ها، شکل ظاهری ستون‌ها جز تفاوت‌های ظاهری و بارز بین دو سبک کلاسیک و نئوکلاسیک می‌باشد. به لحاظ طراحی و قیمت هم این دو مدل تفاوت‌های زیر را دارند:

  • طراحی کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک از طراحی کابینت کلاسیک آسان تر است.
  • قیمت تمام شده مدل نئوکلاسیک ارزان تر از مدل‌های چوبی کلاسیک است.
  • نگهداری و نظافت مدل‌های نئوکلاسیک از مدل کلاسیک بسیار راحت تر می‌باشد.

مزایای کابینت نئوکلاسیک

کابینت‌های نئوکلاسیک امروزی محاسن زیادی دارد که باعث شده اغلب طراحان داخلی و کابینت سازها این مدل را به مشتریان خود پیشنهاد دهند. برخی از مزایای کابینت نئوکلاسیک عبارتند از:

  • کابینت نئوکلاسیک عمر مفید طولانی نسبت به سایر مدل‌ها دارد و از دوام و مقاومت بالایی برخوردار است.
  • این مدل تمامی امکانات کابینت‌های مدرن و زیبایی و اصالت کابینت‌های کلاسیک را باهم دارد و جز جدیدترین مدل‌های جهان محسوب می‌شود.
  • وجود رنگ های براق در کابینت‌های سی ان سی شده فقط در سبک نئوکلاسیک و کابینت‌های پولیشی این سبک به چشم می‌خورد.

معایب کابینت نئوکلاسیک

حالا که مزیت‌های کابینت نئوکلاسیک را گفتیم بهتر است درباره معایب آن هم صحبت کنیم. دانستن معایب این کابینت‌ها به شما کمک می‌کند که انتخاب و خرید کاملا آگاهانه‌ای داشته باشید و براساس شرایط و بودجه خود دست به انتخابی درست بزنید. از جمله مهمترین معایب کابینت نئوکلاسیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جنس رنگ به کار رفته در کابینت نئوکلاسیک بسیار مهم است و استفاده از از رنگ نامرغوب در این مدل موجب کدر شدن رنگ به مرور زمان یا لب پر شدن رنگ می‌شود.
  • کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک نسبت به اشیا تیز و برنده بسیار حساس و آسیب پذیر است.
  • کابینت‌های نئوکلاسیک نباید مرطوب یا خیس شود و نسبت به رطوبت حساس است.
  • در صورت آسیب ظاهری در قسمت درب این مدل امکان ترمیم و رنگ آمیزی مجدد وجود ندارد.
  • تولید این سبک کابینت چه از نظر حکاکی ها چه از نظر نوع رنگ بسیار حساس و آسیب پذیر است و ساخت این مدل کابینت فقط در کارخانه‌های بزرگ کابینت سازی امکان پذیر بوده و تولید آن را نمی‌توان به کارگاه‌های کوچک بدون امکانات سپرد.

چند نکته مهم در مورد نگهداری از کابینت های نئوکلاسیک

نگهداری درست در طول عمر کابینت‌ها تاثیر زیادی دارد، اگر در آشپزخانه منزل خود کابینت نئوکلاسیک استفاده کرده‎اید باید نسبت به نگهداری صحیح از آن هم اطلاعات کافی داشته باشید. در ادامه چند نکته مهم در مورد نگهداری از کابینت های نئوکلاسیک را با شما در میان می‌گذاریم تا کیفیت آشپزخانه شما تا سال‌ها مانند روز اولش باشد:

  • از گذاشتن وسایل و اشیا سنگین بر روی کابینت‌های نئوکلاسیک جدا خودداری کنید.
  • محفظه کابینت را بر اساس فضای معمول آن پر کنید زیرا سنگین کردن بیش از حد این مدل کابینت باعث ایجاد تغییراتی در فرم ظاهری کابینت می‌شود و ظاهر و نمای آشپزخانه شما را زشت می‌کند.
  • از قرار دادن وسایل خیس و مربوط در داخل کابینت نئوکلاسیک بپرهیزید زیرا باعث باد کردن قسمت‌های مختلف آن می‌شود.
  • برای نظافت و پاک کردن انواع لکه‌ها از روی کابینت نئوکلاسیک از مواد شوینده اسیدی و آب استفاده نکنید، بهترین راه حل نظافت این سبک کابینت‌ها استفاده از دستمال نرم و نمدار می‌باشد.
  • از آویزان کردن پارچه و دستمال‌های خیس به دستگیره و درب کابینت‌های نئوکلاسیک به شدت خودداری کنید، زیرا به مرور زمان رطوبت را وارد شده به آن‌ها باعث فرسودگی و از بین رفتن روکش کابینت شما می‌شود.

کابینت نئوکلاسیک برای چه آشپزخانه‌ هایی مناسب است؟

  • اگر آشپزخانه شما پنجره ندارد و یا نور طبیعی کمی وارد آن می‎شود، رنگ‌های روشن کابینت نئوکلاسیک را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.
  • برای آشپزخانه‌های بزرگ و یو شکل استفاده از کابینت با رنگ‌های تیره بسیار زیبا و جذاب است و فضای آشپزخانه را کاملا شیک و لوکس می‌کند.
  • اگر دکور فعلی شما کابینت آشپزخانه شما از نوع کلاسیک می‌باشد و روی آن خط و خش افتاده است. با سپردن کابینت آشپزخانه خود به یک کابینت ساز ماهر می‌توانید آن را به مدل نئوکلاسیک تبدیل کنید و با خیال آسوده تا سال‌ها از این مدل استفاده نمایید.
  • کابینت‌های کمدی نئوکلاسیک برای افرادی که آشپزخانه آنها فضای کوچکی دارد ولی وسایل آنها زیاد است، گزینه ایده آلی می‌باشد.

سوالات متداول

۱. کابینت نئوکلاسیک در چه مدل‌هایی وجود دارد؟

کابینت نئوکلاسیک در دو سبک کابینت نئوکلاسیک انزو و کابینت نئوکلاسیک پولیشی که به لحاظ روش رنگ آمیزی باهم متفاوت هستند به بازار عرضه می‌شود.

۲. نظافت کابینت نئوکلاسیک به چه صورتی باید انجام شود؟

برای پاک کردن و نظافت کابینت‌های نئوکلاسیک به هیچ وجه از اسکاچ، دستمال زبر و یا مواد شوینده اسیدی قوی استفاده نکنید، لکه‌های به وجود آمده روی کابینت را می‌توانید با پارچه مرطوب و بدون پرز پاک کنید.

۳. از چه رنگ‌هایی بیشتر در طراحی کابینت نئوکلاسیک استفاده می‌شود؟

پرکاربردترین رنگ‌ها در طراحی این مدل کابینت، رنگ‌های روشن و سرد همچون سفید، خاکستری و آبی روشن می‌باشد، البته این مدل در رنگ‌های سبز، قرمز، مشکی و زرد هم با توناژ بسیار روشن طراحی و تولید می‌شود.

 

نتیجه گیری

کابینت نئوکلاسیک تلفیقی زیبا و کاربردی از دو مدل معروف مدرن و کلاسیک می‌باشد که ظاهر زیبای مدل کلاسیک را با امکانات و لوکس بودن سبک مدرن تلفیق کرده است. از این کابینت‌ها برای هر متراژ و سلیقه‌ای می‌توان استفاده کرد. از این که تا پایان این مقاله با نیو‌دیزاین همراه بوده‌اید از شما سپاسگزاریم، اگر شما هم قصد تغییر دکوراسیون آشپزخانه خود را دارید و به دنبال ایده‌های نو هستید با همکاران ما با شماره ۴۴۴۳۳۷۷۳-۰۲۱ تماس بگیرید تا شما را در طراحی و اجرای آشپزخانه‌ای نئوکلاسیک راهنمایی کنند.

برای مشاوره رایگان و تخصصی قبل از سفارش می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.