تفاوت کابینت انزو و پولیشی چیست؟ / مقایسه مزایا و معایب

فهرست مطالب

در این مقاله می خواهیم به تفاوت کابینت انزو و پولیشی بپردازیم. اما پیش از هر بحثی لازم است بدانید هر دوی این کابینت ها از نوع کابینت های نئو کلاسیک هستند. کابینت های نئوکلاسیک در واقع سبک خاصی از طرح های جدید هستند که در بین افراد با سلیقه های متمایز محبوبیت خاصی پیدا کرده اند. این سبک طراحی کابینت برای کسانی طراحی شده است که از ترکیب کابینت های مدرن و کلاسیک در محیط آشپزخانه خود استقبال می کنند. اگر شما هم جزو کسانی هستید که کابینت های مدرن و کلاسیک را به عنوان گزینه های اصلی خود در نظر می گیرید، شاید بد نباشد که در گوشه ای از ذهن خود فضایی برای کابینت های نئوکلاسیک داشته باشید.

تاریخچه کابینت های نئو کلاسیک

لازم است پیش از پرداختن به بحث تفاوت کابینت انزو و پولیشی با تاریخچه کابینت های نئوکلاسیک آشنا شویم. ریشه ‌ها و تاریخ کابینت ‌های نئوکلاسیک را می‌توان به طرح‌ های قرن هجدهم ردیابی کرد. سبک و طرح های این دوره از دیرباز مورد توجه بوده است. با این حال، مانع اصلی که ممکن است افراد را از انتخاب طرح های کلاسیک منصرف کند، هزینه بالای مواد و چوب به کار رفته در آنها است. قبل از ظهور سبک نئوکلاسیک، به دلیل استفاده از چوب در ساخت کابینت های کلاسیک و هزینه کلی کابینت آشپزخانه، داشتن طرح هایی در این سبک برای بسیاری شبیه به آرزو و آرزوی دست نیافتنی بود. اما با استفاده گسترده از ام دی اف (تخته فیبر با چگالی متوسط) در ساخت کابینت و تنوع روزافزون آن، به سبک جدیدی در کابینت آشپزخانه رسیدیم که اکنون از آن به عنوان نئوکلاسیک یاد می کنیم. استفاده از متریال مرغوب و البته قیمت بسیار کمتر و مقرون به صرفه تر کابینت های نئوکلاسیک در مقایسه با کابینت های کلاسیک باعث محبوبیت بیشتر این طرح شده است.

مزایا و معایب کابینت های پولیشی و انزو

در بخش های بعدی به تفاوت کابینت انزو و پولیشی می پردازیم. اما اینجا لازم است با مزایا و معایب این دو نوع کابینت(کابینت های نئوکلاسیک) آشنا شویم. اگر قصد خرید کابینت نئوکلاسیک را دارید پیشنهاد می کنم این قسمت از مقاله را از دست ندهید، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم تا قبل از خرید از مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک مطلع شوید تا بتوانید آگاهانه خرید کنید و از شما دعوت می کنم تا پایان با ما باشید.

معایب کابینت پولیشی و انزو

  • در این سبک اگر از رنگ بی کیفیت استفاده شود ممکن است رنگ کدر شود. پیشنهاد می کنم از مراکز معتبر و شناخته شده خرید کنید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید.
  • کابینت نئوکلاسیک در برابر اجسام تیز آسیب پذیر است.
  • کابینت نئوکلاسیک به رطوبت حساس است.
  • تولید این سبک از کابینت چه از نظر حکاکی و چه از نظر نوع رنگ بسیار حساس و آسیب پذیر بوده و تولید این محصول از عهده کارگاه های کوچک کابینت سازی خارج است زیرا به دلیل عمق ابزارهای خوردگی، نوع دستگاه CNC نیز مهم است.
  • در صورت آسیب دیدن درب کابینت امکان تعمیر و رنگ آمیزی مجدد وجود ندارد.

مزایای کابینت های پولیشی و انزو

در راستای تفاوت کابینت انزو و پولیشی لازم است با مزایای این دو نوع کابینت آشنا شویم.

  • کابینت نئوکلاسیک دوام و مقاومت بالایی دارد و طول عمر بالایی دارد.
  • ترکیبی از کابینت های کلاسیک و مدرن و یکی از جدیدترین محصولات موجود در بازار است.
  • به دلیل استفاده از رنگ پلی اورتان به راحتی تمیز می شود.
  • وجود رنگ های براق در کابینت های CNC فقط در سبک نئوکلاسیک و کابینت های پولیش دیده می شود.

تفاوت کابینت انزو و پولیشی

حال جالب است بدانید کابینت های پولیشی نوعی کابینت انزو هستند که برای پوشش دهی آن ها از رنگ های پولیشی استفاده می شود. این در حالی است که برای کابینت های انزو از روکش های وکیوم استفاده می شود. رنگ های پولیشی جزو رنگ های بسیار خاص است که برای پوشش دهی کابینت های ام دی اف استفاده می شود. پولیش یک ماده بوده که به سه صورت مایع؛ خمیری شکل و اسپری در بازار موجود است.

 

همچنین بخوانید: تاثیر کابینت آشپزخانه پولیشی بر دکوراسیون داخلی خانه ، برای چه سبک خانه هایی مناسب است ؟

 

 کابینت انزو چیست؟

در این بخش از مقاله تفاوت کابینت انزو و پولیشی، با کابینت انزو آشنا می شوید.کابینت انزو (کابینت نئوکلاسیک) اولین بار توسط یک شرکت آمریکایی در نیوجرسی تولید شد. می توان گفت Enzo نام تجاری محصول این شرکت است. جالب است بدانید که برند انزو نام برندی از سیستم کابینت آشپزخانه است که خود بخشی از خط تولید زنتیک است که حوزه فعالیت آن در زمینه مبلمان، نورپردازی و دکوراسیون می باشد. ضخامت درب های این مدل کابینت 25 میلی متر و 40 میلی متر و ضخامت رنگ این مدل 1 میلی متر می باشد. نوع رنگ کابینت انزو پلی اورتان می باشد.

 

بیشتر بخوانید: ویژگی های خاص کابینت انزو چیست + آشنایی با جدیدترین مدلها

 

کابینت پولیشی

ارائه تفاوت کابینت انزو و پولیشی با معرفی کابینت های پولیشی اتمام میابد. یکی از پرطرفدارترین مدل های کابینت آشپزخانه، کابینت پولیش است. از رنگ پولیش شده در این مدل باعث براق شدن درب کابینت ها شده است. ضخامت رنگ درب های پولیش شده بین 1 تا 2 میلی متر است و قطر درب ها در دو سایز 25 میلی متر و 40 میلی متر تولید می شود. نوع رنگ در این نوع دکور بسیار حساس است اما پیشنهاد می کنیم از شرکت های معتبر خرید کنید و با خیالی آسوده محصولی باکیفیت تهیه کنید و از گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند شوید.

 

مطالب بیشتر: کابینت پولیشی چیست و هرآنچه که باید درباره ی آن بدانید!

 

ویژگی کابینت های انزو

کابینت های انزو در سه رنگ سفید، طوسی و براق تولید می شوند. در این مدل از کابینت ها از رنگ پلی اورتان استفاده می شود، که براقیت و درخشندگی بالایی دارد. رنگ های مورد استفاده در کابینت های انزو دارای مقاومت بالا در برابر نور و رطوبت هستند.

سخن آخر

خب تا اینجا به طور کامل با تفاوت کابینت انزو و پولیشی آشنا شدیم. امیدواریم از مطالب موجود لذت برده باشید و از آن برای دیزاین آشپزخانه خود استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *