جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک / مزایا و معایب هر یک

فهرست مطالب

در این مقاله قصد داریم با تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک آشنا شویم. کابینت آشپزخانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است از این رو اطلاع از کیفیت، انواع و قیمت این محصولات بسیار مهم است.

کابینت نئوکلاسیک

کابینت های نئوکلاسیک در واقع سبک خاصی از طرح های جدید هستند که در بین افراد با سلیقه های متمایز محبوبیت خاصی پیدا کرده اند. این سبک طراحی کابینت برای کسانی طراحی شده است که از ترکیب کابینت های مدرن و کلاسیک در محیط آشپزخانه خود استقبال می کنند. اگر شما هم جزو کسانی هستید که کابینت های مدرن و کلاسیک را به عنوان گزینه های اصلی خود در نظر می گیرید، شاید بد نباشد که در گوشه ای از ذهن خود فضایی برای کابینت های نئوکلاسیک داشته باشید. ریشه و تاریخ کابینت ‌های نئوکلاسیک را می‌توان به طرح ‌های قرن هجدهم ردیابی کرد. سبک و طرح های این دوره از دیرباز مورد توجه بوده است. با این حال، مانع اصلی که ممکن است افراد را از انتخاب طرح های کلاسیک منصرف کند، هزینه بالای مواد و چوب به کار رفته در آنها است.

تاریخچه کابینت نئوکلاسیک

تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد اما لازم است بدانید که قبل از ظهور سبک نئوکلاسیک، به دلیل استفاده از چوب در ساخت کابینت های کلاسیک و هزینه کلی کابینت آشپزخانه، داشتن طرح هایی در این سبک برای بسیاری شبیه به آرزو و آرزوی دست نیافتنی بود. اما با استفاده گسترده از ام دی اف (تخته فیبر با چگالی متوسط) در ساخت کابینت و تنوع روزافزون آن، به سبک جدیدی در کابینت آشپزخانه رسیدیم که اکنون از آن به عنوان نئوکلاسیک یاد می کنیم. استفاده از متریال مرغوب و البته قیمت های قابل توجه کمتر و مقرون به صرفه تر کابینت های نئوکلاسیک در مقایسه با کابینت های کلاسیک باعث محبوبیت بیشتر این طرح شده است.

انواع کابینت نئو کلاسیک

تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک در بخش های بعدی مورد بحث قرار می گیرد. برای انتخاب کابینت های نئوکلاسیک دو دسته کلی را در نظر می گیریم. معیارهایی که ما برای تمایز این دو دسته انتخاب کرده ‌ایم، متریال مورد استفاده برای هسته کابینت است که اساساً مصالح ساختمانی اصلی کابینت است. کابینت های نئوکلاسیک را می توان با استفاده از چوب یا ام دی اف (تخته فیبر با چگالی متوسط) ساخت و این مواد تفاوت های اساسی دارند. با این حال، روش های ساخت و برش های انجام شده بر روی آنها اساسا یکسان است. تفاوت قابل توجه در استفاده از روکش برای هسته های چوبی نهفته است، در حالی که کابینت های چوبی نئوکلاسیک معمولاً لکه دار می شوند. برای هسته های ام دی اف معمولا از روکش های مختلف با الگوهای مختلف استفاده می شود. همچنین می توان از رنگ برای سطوح ام دی اف استفاده کرد.

مزایای کابینت های نئوکلاسیک

تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک بحث خیلی پیچیده و عجیبی نیست. به همین منظور در ابتدا به مزایای کابینت نئوکلاسیک می پردازیم.

  • اولین چیزی که توجه همه را به خود جلب می کند، زیبایی و سادگی فریبنده ای است که در این سبک کابینت دیده می شود. با توجه به استفاده از لمینت های پلاستیکی در ساخت کابینت های نئو کلاسیک، شما عملاً انتخاب های زیادی دارید که این کابینت ها را بسیار متنوع می کند. مقاومت در برابر رطوبت یکی دیگر از مزایای کابینت های نئو کلاسیک است که به لطف نوع خاصی از پوشش خلاء استفاده شده برای سطوح کابینت نئو کلاسیک استفاده می شود. این نوع کابینت در مقایسه با ام دی اف ساده مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد.
  • پوشاندن اثر انگشت، خط و خش از دیگر مزایای این سبک کابینت است. دلیل این امر در استفاده از روکش های مات برای کابینت های نئوکلاسیک نهفته است که نور را به طور قابل توجهی پخش می کند و مانع از نمایان شدن اثر انگشت، علامت و خراش می شود.

کابینت انزو چیست؟

در راستای تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک به معرفی کابینت انزو می پردازیم. درواقع کابینت انزو نوعی کابینت نئو کلاسیک بوده که محصول شرکت انزو در ایتالیا است. این برند محصولات بی نظیری را تولید کرده و در سرتاسر دنیا به فروش می رساند. ایران نیز یکی از کشورهایی است که به کابینت های انزو علاقه مند بوده و سعی کرده در داخل کشور کابینت هایی مشابه با این کابینت ها را تولید و به دست مشتریان علاقه مند برساند. کابینت های انزو ترکیبی از کابینت ها ممبران و های گلاس بوده که دارای ویژگی های منحصر به فردی برای خود است. ضخامت کابینت های انزو 25 میلی متر است و البته ضخامت درب های آن تا 16 میلی متر نیز می رسد. کابینت های انزو محصولی لوکس و فوق العاده محسوب می شوند و در چند سال اخیر در کشورمان تولید می شوند.

مطلب پیشنهادی: کابینت ویترینی یا ویترین کابینت چیست؟ +انواع آن

تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک

در اینجا به تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک می پردازیم:

  • کابینت های نئوکلاسیک دارای طرح های پیچیده ای هستند که آن ها را برای آشپزخانه های بزرگ تر مناسب کرده است. اما کابینت های انزو دارای طرحی ساده سفید یا خاکستری هستند که برای آشپزخانه های کوچک مناسب هستند.
  • کابینت های نئوکلاسیک معمولا از چوب ساخته شده اند و وزن سنگینی دارند. اما کابینت های انزو از جنس چوب پی وی سی هستند که وزن سبکی دارند.
  • در نهایت این شما هستید که بنابر سلیقه خود و شرایط آشپزخانه تان یک مدل کابینت را انتخاب می کنید.

عوامل موثر در کیفیت کابینت های انزو

در مقاله ای که برای تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک ترتیب داده ایم به عوامل موثر در کیفیت کابینت های انزو می پردازیم. درواقع اگر کابینت های انزو با متریال درجه یک ساخته شوند از کیفیت بالایی برخوردار خواهند بود. با این حال عوامل مختلفی نظیر کیفیت ساخت، چسب مورد استفاده برای وکیوم لایه ها، آب و هوا، نحوه مراقبت و عوامل مختلف در دوام و کیفیت نهایی این کابینت ها موثر هستند. از این رو پیشنهاد می شود برای خرید کابینت های انزو به مراکز و فروشگاه های معتبر در سرتاسر کشور مراجعه کنید و محصول را با اطمینان خاطر خریداری نمایید.

سخن آخر

امیدواریم از مطالب موجود در این مقاله لذت برده باشید و توانسته باشید کابینت مورد علاقه تان را انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *